En weekend i Västerås

Den här helgen spenderade jag i Västerås tillsammans med min vän Israa. Vi startade dagen med en spa upplevelse på två timmar, det var så skönt och jag behövde det verkligen. Vi var på Happy Island Relax. Där fick vi tillgång till en hel spa avdelning med duschar, jacuzzi,  bastu och man kan även sola solarium om man vill det. Stället var centralt i Västerås och har väldigt bra priser. 


Vi övernattade där också för att förlänga lyxen hehe. Vi bokade rum på Elite hotell strax intill spat. Det var ett väldigt fint hotell med trevlig personal och god frukostbuffé. Det jag blev mest förälskad i hotellet var inredningen, så jag snappade många bilder på de olika soffgrupperna runt om i hotellet. 








Efter spat åkte vi till KFC så klart för att äta där. Det var gott men ändå för fettigt för min smak.

Senare på kvällen ville vi sätta oss på ett trevligt ställe med god orientalisk mat, så vi googlade runt om vart vi kan åka och hittade ett ställe som verkade bra. 


Min summering av denna helg är att det var avslappnande och trevligt men hade önskat mer liv i denna stad. Det var ganska dött redan tidigt på eftermiddagen. Vi fick reda på senare att det brukar vara så på söndagar, men jag antar att vi är ganska bortskämda här i Stockholm med fler alternativ och generösa öppettider. 

Önskar er en underbar dag och vi hörs snart igen 🤘🏼

It's me Inez

Välkommen till min blogg. Va roligt att ni har hittat hit. Mitt namn är Inez. Jag är en 32 årig förskollärare. Jag bor ihop med min man och min hund. Denna blogg kommer att handla om olika ämnen som intresserar mig och samtidigt kan vara roligt för er läsare att få veta. Det kommer att vara en allmän blogg för att hålla variationen i blogginläggen. Hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och vill komma tillbaka hit 🤘🏼😊

RSS 2.0