En kämpig tid...

Hej alla glada läsare 😊

Nu gör jag det igen och försvinner från bloggandet i några dagar. Det beror främst på att jag har haft det väldigt jobbigt med att skifta hjärnan mellan att vara förskollärare med barnen på förskolan och vara ledamot på facket. Det låter kanske inte så hemskt men det är några roller jag måste förhålla mig till hela tiden. Jag är förskollärare, arbetsplatsombud, skyddsombud, ledamot och för att inte glömma så är jag även privatpersonen Inez. Det gäller att hjärnan är på rätt plats i rätt sammanhang och det tar på mina krafter om jag ska vara helt ärlig. Men självklart ska det gå till slut, det gäller bara att ge det tid. 


Men en rolig sak jag har att berätta är att jag hade en dejt med mina barndomsvänner i söndags. Vi umgicks och hade en underbar dag tillsammans. Det var välbehövligt kan jag lätt säga. Jag fick en boost av lycka från dessa underbara tjejer. Vi pratade om våra nya jobb och hur vi har lyckats med våra karriärer. Det är sjukt hur livet kan vända på några år. Man planerar några år framåt men plötsligt får man nya möjligheter i livet som man få passa på att ta. 



Hur som helst så körde vi vår shoppingrunda i vanlig ordning och det är faktiskt en av de få gångerna som jag handlar i en fysisk butik haha. Jag passade på att handla smink på M.A.C. det är så svårt att köpa det märket där jag bor och jag vill helst inte beställa smink på nätet då man inte vet hur färgerna ser ut i verkligheten. Jag köpte även lite guldfärgade smycken för att jag har mest silverfärgade smycken. Dagen slutade tok för tidigt och vi hann inte få nog av varandra som vanligt, men så är det jämt när vi är med varandra. Vi har så roligt ihop att tiden flyger iväg. Men efter en sån dag kände jag att jag fick förnyad energi och mer driv att kämpa på. 

Glöm inte att gilla inlägget och skriv gärna en kommentar om det är något särskilt ämne ni vill att jag skriver om. 

Jag önskar er en underbar kväll och vi hörs snart igen för sen 🤘🏼

It's me Inez

Välkommen till min blogg. Va roligt att ni har hittat hit. Mitt namn är Inez. Jag är en 32 årig förskollärare. Jag bor ihop med min man och min hund. Denna blogg kommer att handla om olika ämnen som intresserar mig och samtidigt kan vara roligt för er läsare att få veta. Det kommer att vara en allmän blogg för att hålla variationen i blogginläggen. Hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och vill komma tillbaka hit 🤘🏼😊

RSS 2.0